Tips

 

Lees ook eens de nieuwe driemaandelijkse rubriek "Licht uit, spot aan" (bij what's up)! 
Vanaf 1 augustus Luscinia

 

GEEF GEPLANDE CONCERTEN VAN JE KOOR SNEL DOOR VOOR IN DE VOKALENDER.
DAT BETEKENT MINDER DUBBELBOEKINGEN EN MEER PUBLIEK! 

 

korting voor Zeeuwse koorleden
Voor vocale concerten van Muziekpodium Zeeland kunnen Zeeuwse koorleden in de voorverkoop kaarten bestellen met 5 euro korting.
Het gaat om:
- Choir of King's Consort op dinsdag 11 december - 20.00 uur - Sint Jacobskerk Vlissingen
Wie belangstelling heeft voor kaarten voor één of meer van deze concerten kan dat via de mail tot 5 dagen voor het desbetreffende concert opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Betaling dient (per concert) tegelijkertijd met de opgave te geschieden aan: Muziekpodium Zeeland
bankrekeningnummer NL 34 RABO 0131774913  o.v.v. New York of Cap A‘dam of King’s Consort èn voor wie het bestemd is!
Na betaling zijn de kaarten op de dag zelf af te halen in de kerk.
Per koorlid mogen twee kaarten besteld worden.

 

seizoen 2018/2019, verschillende data Concertgebouw Amsterdam
Dit seizoen staan er veel grote vocaal-symfonische werken op het programma bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Bijzonder is bijvoorbeeld Arthur Honeggers dramatische oratorium Jeanne d'Arc au bûcher voor orkest, koor en vocale solisten. In het ‘gezongen ballet’ Die sieben Todsünden van Kurt Weill en Bertold Brecht heeft Wende een dubbele hoofdrol. Johann Sebastian Bachs Johannes-Passion staat onder leiding van William Christie. Verder o.a. het War Requiem van Britten, Hertog Blauwbaards Burcht van Bartok, Daphnis Chloé van Ravel, de Notenkraker  van Tschaikovsky, Grande Messe des Morts van Berlioz. Kijk voor meer informatie op www.concertgebouw.nl

 


zondag 21 oktober 14.30 Muziekgebouw Eindhoven
Op 21 oktober in Muziekgebouw Eindhoven wordt o.l.v. Geert Hendrix en Tom Löwenthal een hommage gebracht aan de jarige Huub Oosterhuis. Zijn mooiste werken, begeleid door groot orkest La Passione, Heliconkoor en solisten uit Lier (B) worden ten gehore gebracht. Vóór de pauze door 'podium alleen', ná de pauze door 'podium en zaal tegelijk'. 
www.1000stemmen.nl

 

donderdag 1 november 20.00 Nieuwe Kerk Zierikzee
Kent u ze nog: 'Waterloo', 'Mamma Mia', 'Fernando', 'Super Trouper' en 'Dancing Queen'? De onvergetelijke glamourpop van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid komt opnieuw tot leven in een spetterende live enscenering, ABBA GOLD. De show, met speciaal door ABBA geselecteerde zangers en musici, tourt door meer dan 20 landen ter wereld. 
www.theatersaanzee.com

 

dinsdag 27 november 20.15 Handelsbeurs Gent
Vox Luminis met de Bach-dynastie.
www.handelsbeurs.be

 

dinsdag 11 december 20.00 Sint Jacobskerk Vlissingen
The Choir of the King's consort o.l.v. Robert King verzorgt een kerstconcert met traditionele kerstliederen en door de kerst geïnspireerde werken van diverse componisten van Tallis tot Vaughan Williams.
www.muziekpodiumzeeland.nl

 

zondag 24 februari 15.30 Sint Jacobskerk Vlissingen
De zangers van Profeti della Quinta brengen vocale muziek uit het Italië van de renaissance en de vroegbarok met muziek van o.a. Monteverdi, de Rore en Gesualdo.
www.oudemuziek.nl

 

woensdag 27 februari 20.15 Nieuwe Kerk Zierikzee
The Simon & Garfunkel Story gaat over alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en de afzonderlijke solocarrières.
www.theatersaanzee.comvrijdag 22 maart 21.00 AMUZ Antwerpen
Het koor van het Magdalen College van Oxford o.l.v. Mark Williams brengt een 20e eeuws vocaal programma  (Eternal Light) met werken van Howells, Elgar, Walton, Vaughan Williams, Parry, Harris, Stanford en Tavener.
www.amuz.bedonderdag 18 april 21.00 AMUZ Antwerpen

Vox Clamantis brengt een Pärt-programma. Deze groep werkt sinds 1999 intens met de componist samen.
www.amuz.be

 

zondag 12 mei 15.30 Sint Jacobskerk Vlissingen
Het Nederlands Kamerkoor brengt "De schatkamer van Paul van Nevel". Het programma blijft tot op het laatste moment een verrassing!
www.muziekpodiumzeeland.nl

 

8-15 juli 2019 Binnenstad Gent
Zingen onder leiding van gerenommeerde dirigenten, genieten van koorconcerten, cultuur en cuberdons in een internationale sfeer, het kan allemaal tijdens de tweede editie van de Internationale Zingweek Gent, 8-15 juli 2019. Workshops voor alle leeftijden o.l.v. internationale topdirigenten, open singing, koorconcerten, muzikaal programma voor kinderen, dirigentencursus en nog veel meer!
www.koorenstem.be

 

Rechter menu

Bezoekers

Today38
Yesterday35
This week73
This month633
Total222841

16 oktober 2018

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl