(Project)Koorleden gezocht

@HocSingers
Kleine groep twintigers zingt gevarieerd repertoire, klassiek, bewerkte songs, etc. Gezocht: sopraan en lage alt!
Kijk op https://www.facebook.com/adhocsingers en in de rubriek 'licht uit spot aan' op deze website.
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reis rond de wereld
Kinderen van groep 4 t/m groep 8 kunnen meedoen met het kinderkoor van de Zeeuwse Muziekschool voor het project 'Reis rond de wereld'. Open repetitie op vrijdag 2 februari in de Muziekschool te Goes (achterkant Mythe).
www.zeeuwsemuziekschool.nl


Hulp gezocht bij liederen uit Goes?
Het onderzoeksproject Rederijkers in Zeeland houdt zijn jaarlijkse Publieksdag in 2018 mogelijk in Goes. Het zou interessant zijn om dan liederen te laten horen van Goese of Zeeuwse rederijkers uit de 16e en/of 17e eeuw. Er is een bundel bekend van Pieter Leenaerts van der Goes, maar daar trof ik alleen de teksten in aan. Zou daar bladmuziek van zijn? Of van andere Zeeuwse lieddichters? En zou het mogelijk zijn daar (een deel van) een koor voor te interesseren dat die muziek op die Publieksmiddag zou kunnen uitvoeren? 
Informatie over het onderzoeksproject is te vinden op https://rederijkerszeeland.wordpress.com/.
Mail met ideeën naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gospelkoor Sheborim in Middelburg zoekt uitbreiding
Sheborim zingt 4 stemmige gospelmuziek in kerkdiensten en bejaardenhuizen en doet mee aan evenementen als Middelburg volkoren of concerten. Het koor is op zoek naar uitbreiding in de groep hoge sopranen en bassn, maar ook lage sopranen, alten en tenoren zijn van harte welkom. De wekelijkse repetitie is in kerkcentrum De Hoeksteen in Middelburg-Dauwendaele op woensdagavond van 20.00 – 21.45 uur. Het koor maakt samen met Gospelkoor Inspiration deel uit van de Stichting Vivente. 
Interesse? Kom dan eens kennismaken op een repetitieavond. Even vooraf bellen is handig: 0118-637634.

 

Koor Katanza in Kattendijke zoekt nieuwe leden
Het repertoire van Koor Katanza omvat romantisch, pop, musical, folk en alles wat ertussen zit. Repetities vinden plaats op woensdag van 19.30-21.30 in 't Katshuis in Kattendijke. Wilt u een repetitieavond bezoeken om te luisteren of mee te doen, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Scherzo 
Wie heeft er zin om te komen zingen bij SCHERZO, een “jong” gemengd koor dat elke woensdagmiddag repeteert in de Kwikstaart in Oost Souburg. Het koor zingt a capella en staat onder leiding van Emilia Tabachnik-Li. Koor en dirigente zijn enthousiast bezig een repertoire op te bouwen, want in november treedt SCHERZO voor het eerst op in het Historisch Kerkje van St.Laurens en in december voor de tweede keer in het Historisch Kerkje in Oost Souburg. Het repertoire gaat van Negro Spirituals tot Leonard Cohen, van Franse Chansons tot Russische ballades. Of een piepklein koraaltje van Bach. En na afloop van de repetitie, tijdens de “derde helft” is er tijd voor een drankje, soms zingt het koor dan vrolijk verder en komt de hele Nederlandse liederenschat langs. SCHERZO zoekt nog een aantal sopranen, tenoren en bassen met enige koor-ervaring. Noten kunnen lezen is geen direct vereiste. Hebt u interesse, kom eens langs op woensdagmiddag. Voor nadere informatie: Jan Kooman, tel. 0118-501524. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.koorscherzo.nl

 

Shantykoor zoekt leden en violist(e)
Shantykoor Neptunus van Schouwen-Duiveland is op zoek naar nieuwe leden tussen 40 en 60 jaar om het koor te versterken. Ook is er gebrek aan een violist(e). Repetitieavond op vrijdagavond in dorpshuis 't zuudende te Kerkwerve.
Kom gerust langs om te luisteren.
Voor meer info even mailen of bellen naar Bram van Klink 06-40939053.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Popkoor SEASIDE Rendez-Vous zoekt tenoren, bassen en lage alten
Popkoor SEASIDE Rendez-Vous uit Goes bestaat uit zestig zangers en zangeressen en een zeskoppige band. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor tenoren, bassen en lage alten.
SEASIDE wil op een zo hoog mogelijk niveau presteren en hecht waarde aan kwaliteit. Dirigent Frank de Vreeze komt iedere week uit Limburg om het koor tot betere prestaties te brengen. Maar ook de gezelligheid van het samen zingen en repeteren worden niet vergeten. Het koor treedt regelmatig op en doet mee aan festivals binnen en buiten de provincie. SEASIDE richt zich op de populaire popsongs van nu maar ook uit de jaren 70, 80 en 90. Het huidige repertoire bestaat uit nummers van o.a. Bløf, Queen, Lionel Richie, Adèle, Bruno Mars, Michael Jackson, The Weekend, The Police en Starship. Repetities op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in Kapelle. 
Wie interesse heeft om lid te worden kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over het repertoire, de dirigent, de repetities via 0113-220624 of de website www.seasiderendezvous.nl

 

Nieuw (jong) mannenkoor
Er wordt momenteel gewerkt aan de oprichting van het Christelijk Jong Mannenkoor Nathan (CJMN). Het staat o.l.v. Flip Markwat. Hiervoor worden mannen tussen de 18 en 35 jaar geocht. Repetities eens in de twee weken op woensdagavond van 20.00-22.00 in de omgeving van Goes. Het repertoire bestaat uit geestelijke liederen. Aanmelden kan via
www.flipmarkwat.nl

 

Mezzosopraan gezocht
Het Bevelands vrouwenensemble Cantando uit Goes is op zoek naar een mezzosopraan.
Als je belangstelling hebt neem dan contact op met het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met de dirigent, Mw. Feytel-Bout, voor een stemtest om te kijken of je kleurklank past binnen het geheel.

 

Binaeh Zuuver 
Het 50+ dameskoor Binaeh Zuuver vraagt dames die de 2de alt partij kunnen zingen ter versterking van deze stemgroep. Het repertoire omvat Engels- en Nederlandstalige evergreens, 2-, 3- en 4-stemmig. Wel wordt van u verwacht dat u alles uit het hoofd zingt en dat u ook deelneemt aan optredens. Uiteraard hoeft u niet alles in een keer uit het hoofd te kunnen. Zie voor informatie ook de rubriek 'licht uit spot aan' op deze website.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

COV Te Deum Laudamus zoekt tenoren/ bassen!
COV Te Deum Laudamus is een Christelijke Oratoriumvereniging, die om de 2 weken op woensdagavond repeteert van 20 tot 22 uur in de Mozeskerk, Noordstraat 4 in Biezelinge. Het koor is op zoek naar versterking van de tenor- en baspartij. Ben je muzikaal, houd je van zingen en ook van deze muziek, neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of kijk op de website: www.tedeumlaudamus.nl

 

Oproep nieuwe leden Confidence
Wie wil meezingen in het koor Confidence (momenteel 25 leden + band) o.l.v. Rene Drogt wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de repetitie op donderdagavond in het gebouw van het Leger des Heils te Goes.
06-15151269
www.confidencegoes.nl

 

Keychange zoekt leden
Vocal Group Keychange is een gezellig en ambitieus dameskoor uit Goes. De dames zingen vierstemmig a capella in close harmony - en barbershopstijl. Dirigente is Ineke Jasperse. Repetities op woensdag in Goes van 20.00-2200.
www.vocalgroupkeychange.nl

  

Zanggroep Kats zoekt leden
"Mag het licht uit" is een kleine zanggroep uit Kats met een breed repertoire van traditionele liederen en eigentijdse nummers.
Er is plaats voor sopranen en een bas. Repetities in het Nieuw-Zeelandhuis op dinsdag van 20.00-22.00u. 
Info: 0113-601702 of 06-10651588

 

Barbershopkoor zoekt mannen
Mannenkoor The Ganders uit Goes o.l.v. Mieneke Ewald heeft plaats voor enthousiaste mannen.
Repetities op donderdagavond van 19.30 - 22.00 in Goes.
www.gagglinggandersgang.nl

 

Tenoren, meld u aan!
Zangvereniging Terra Sancta uit Lamswaarde zoekt een paar graag zingende enthousiaste mannen om de tenoren te versterken. Terra Sancta is eeen gemengd koor klassieke muziek en heeft 50 leden. Repetities: iedere dinsdag vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur in de Luifel op Lamswaarde. Mocht u interesse hebben om eens een repetite bij te wonen, ga eens langs en proef de goede sfeer en gezelligheid! Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heren gezocht!
Gemengd koor Happy Voices uit 's-Gravenpolder mag een trouw groepje mannen tot haar leden rekenen. Toch zouden zij graag nog een aantal collegazangers verwelkomen! Mannen die graag over het christelijk geloof willen zingen en op zoek zijn naar een muzikale hobby. Zangervaring is niet verplicht. Weet je niet welke partij bij jouw stem past, dan wordt een gratis stemtest aangeboden. Repetities eens in de twee weken. Het instuderen van de partijen gebeurt in aparte groepen en na de pauze wordt er met het hele koor gezamenlijk gezongen. Ben je enthousiast? Kom dan een keer vrijblijvend luisteren en sfeer proeven of neem contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


'Singing for you' zoekt versterking

'Singing for you' is een gemengd Bevelands koor dat veelsoortige muziek brengt, licht klassiek, musical, canons, volksliedjes etc. Zij treden meestal op in verzorgingshuizen. Bij alle stemsoorten zoekt het koor versterking, maar vooral bij de tenoren en bassen. Voor meer informatie of aanmelden: 0113-342106 of 0113-220166


Leden gevraagd

Het Willebrord Ensemble te Zoutelande is op zoek naar tenoren. 
Repetities op woensdagavond van 19.45 - 22.00 uur.
Heeft u belangstelling, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl