(Project)Koorleden gezocht

@HocSingers
Kleine groep twintigers zingt gevarieerd repertoire, klassiek, bewerkte songs, etc. Gezocht: sopraan en lage alt!
Kijk op https://www.facebook.com/adhocsingers en in het archief van de rubriek 'licht uit spot aan' op deze website.
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zing je mee?
Het Hollands Jongerenkoor 10 o.l.v. P. Wildeman zoekt nieuwe leden. In januari starten de repetities voor het nieuwe jaar, ook in Goes. Het koor zingt een combinatie van psalmen, geestelijke liederen en klassieke koorwerken. Het geeft acht concerten in het land en maakt een reis naar Parijs. 
www.hollandsjongerenkoor.nl

 

Vocal Group Keychange zoekt nieuwe leden
Vocal Group Keychange is een klein, gezellig en enthousiast dameskoor. Ze zingen vierstemmig a capella in close harmony en barbershopstijl. Holcherd Vachlis is de gedreven dirigent. Samen repeteren ze wekelijks om tot een mooi resultaat te komen. Ze werken dan toe naar optredens, zoals afgelopen jaar tijdens Middelburg VolKoren. De groep is op zoek naar zangeressen die zin hebben om het koor te komen versterken. Lijkt het je leuk een repetitie bij te wonen, dan ben je van harte welkom! Repetitie op woensdagavond in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp, van 20.00 uur tot 22.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig, maar wel verstandig. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk voor de laatste informatie en open repetities ook eens op de website www.vocalgroupkeychange.nl

 

Koor Veere in Gapinge zoekt zangers en zangeressen
Koor Veere bestaat uit leden die wonen in dorpen behorend bij de gemeente Veere. Zij zingen 4 stemmige, meest christelijke muziek, in kerkdiensten en bejaardenhuizen. Het koor is op zoek naar bassen en tenoren, maar ook sopranen en alten zijn van harte welkom. De wekelijkse repetitie is in de Torenkerk in Gapinge op dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Interesse? Kom dan eens kennismaken op een repetitieavond en proef de sfeer. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Open repetities Jong Dameskoor Shira
Belangstellenden van 15-49 jaar kunnen vrijblijvend een repetitie bijwonen van Jong Dameskoor Shira. 
Kijk voor meer informatie op de website www.dameskoorshira.nl

 

Gastleden Bevelands Kerstkoor
Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar een volkskerstzang plaatsvinden in de Sint Willibrorduskerk te 's Heerenhoek (21 dec).
Belangstellenden worden uitgenodigd deel te nemen . Repetities vinden o.l.v. Willy Feijtel plaats op woensdagen van 19.30-21.30 in dorpshuis Vijverzicht te Borssele. Inlichtingen 0113-548520.

Groot Zeeuws Jongerenkoor
Wie wil meezingen in het Groot Zeeuws Jongerenkoor kan zich opgeven (15-49 jaar).
Er wordt gerepeteerd voor twee kerstconcerten in de Grote Kerk te Goes en de Koorkerk te Middelburg.
www.peterwildeman.nlGezocht:
Zangers die mee willen werken aan een nieuw onderzoek naar stemtypering. Het betreft een studie naar koortenoren van zangcoach Hanny van lankeren. Het onderzoek bestaat uit het verzamelen en vergelijken van opnamen d.m.v. een online oefeningen-protocol, dat zowel door vrouwen als mannen kan worden ingezongen. Meedoen?
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vlissingse Oratorium Vereniging doet twee projecten met kinderen

Aan de door de VOV uit te voeren de Matthäus-Passion en The Armed Men neemt een kinderkoor deel.
Ouders kunnen hun kinderen (weer) opgeven voor dit koor. Leeftijd: 8 - 14 jaar; jongens & meisjes.
Het gaat om een samengesteld koor:
- het Bach-got-talent - kinderkoor o.l.v. Pim Overduin dat na de herfstvakantie 2018 op de maandagavond gaat repeteren; locatie: Scheldemond College in Vlissingen
- het kinderkoor Hemelsblauw in Middelburg dat o.l.v. Petra Wagemaker iedere dinsdagavond in Middelburg repeteert.
Al naar gelang het u (of uw kind) uitkomt kunt u kiezen tussen deze twee mogelijkheden.
Ongeveer een maand voor het concert gaan de beide kinderkoren samen repeteren.
U kunt uw kind voor de maandagavondrepetities o.l.v. Pim Overduin opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
En voor de dinsdagavondrepetities o.l.v. Petra Wagemaker via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info kunt u ook mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lezzom zoekt 1e en 2e tenor
Door omstandigheden is er een vacature ontstaan voor een 1e en een 2e tenor. Aanvulling is ook gewenst omdat er sprake kan zijn van absentie bij optredens. Het zal natuurlijk enige (studie)tijd vergen voordat je in staat bent om op te treden, maar nieuwe leden krijgen gelegenheid en support om zich te ontwikkelen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om geheel vrijblijvend de repetities op dinsdagavond in Gapinge te bezoeken en de sfeer te proeven.
http://www.lezzom.nl/vacature.html

 

Zuidwester Mannenkoor zoekt projectleden
Vader en zoon Martin en Jos Mans dirigeren en begeleiden dit Mannenkoor naar een aantal concerten waarin de worsteling met en de liefde voor het water zal worden verklankt.
• Repetitielocatie: Exoduskerk, Dorpsweg 97a, Sommelsdijk (Middelharnis)
• Repetitiedata: Zaterdag 15 september, zaterdag 6 oktober, zaterdag 10 november en zaterdag 1 december 2018.
• Repertoire: Nederlandstalige, geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire muziek
• Concerten: 12 januari, 25 januari, 1 februari 2019
www.martinmans.nl

 

 

Nieuwe leden zijn welkom bij Popkoor SEASIDE Rendez-Vous
Popkoor SEASIDE Rendez-Vous uit Goes is in 2002 opgericht als een van de eerste Zeeuwse popkoren. Het koor bestaat uit zestig zangers en zangeressen en een fantastische zevenkoppige band. Er is nog plaats voor nieuwe, enthousiaste leden én een toetsenist.
SEASIDE Rendez-Vous richt zich op de populaire popsongs van nu maar ook uit de jaren 70, 80 en 90. Het repertoire bestaat uit nummers van Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas, Counting Stars, Joe Jackson, ABBA, Amy Whinehouses en nog veel meer. Kijk op www.seasiderendez-vous.nl voor meer informatie over het repertoire, de dirigent, de repetities enzovoort.
SEASIDE wil op een zo hoog mogelijk niveau presteren maar verliest de gezelligheid van het samen zingen en repeteren daarbij niet uit het oog. Het koor treedt regelmatig op en doet mee aan festivals binnen en buiten de provincie. SEASIDE onderscheidt zich van andere koren door de live band die zorgt voor een professionele begeleiding. De band bestaat uit een pianist, gitarist, basgitarist, drummer, percussionist en saxofonist. Om de band helemaal compleet te maken zijn we ook nog op zoek naar een toetsenist.
Er is nog plek voor 3 hoge en 4 lage alten. En ook mannen (vooral bassen!!!) zijn van harte welkom. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt een uitnodiging om een keer te komen kijken en een stemtest te doen. We repeteren op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in dorpshuis de Vroone in Kapelle.

  

(Project-)zangers gezocht voor Requiem van Duruflé & Miss in D van Dvorak
Het Middelburgs Kamerkoor (MKK) zal in het najaar van 2018 een project organiseren rondom de componisten Antonin Dvorak (1841-1904) en Maurice Duruflé (1902-1986) in de monumentale kerken van Middelburg en Zierikzee (beiden de Nieuwe Kerk). Op het programma staan de Mis in D (1887) van Dvorak en de Requiemmis (1947) van Duruflé. Beide werken zijn in de bezetting voor gemengd koor, soli en groot orgel. Kees van Eersel begeleidt het koor op orgel. Het MKK zal voor deze gelegenheid worden uitgebreid met ervaren en muzikale projectzangers tot een gemengd koor van 32 stemmen (8 sopranen, 8 alten, 8 tenoren en 8 bassen). De concertdata zijn op donderdagavond 1 november (Middelburg) en zaterdagavond 10 november (Zierikzee). Deelname aan dit project kost €50.- per zanger. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van het MKK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gospelkoor Sheborim in Middelburg zoekt uitbreiding
Sheborim zingt 4 stemmige gospelmuziek in kerkdiensten en bejaardenhuizen en doet mee aan evenementen als Middelburg volkoren of concerten. Het koor is op zoek naar uitbreiding in de groep hoge sopranen en bassn, maar ook lage sopranen, alten en tenoren zijn van harte welkom. De wekelijkse repetitie is in kerkcentrum De Hoeksteen in Middelburg-Dauwendaele op woensdagavond van 20.00 – 21.45 uur. Het koor maakt samen met Gospelkoor Inspiration deel uit van de Stichting Vivente. 
Interesse? Kom dan eens kennismaken op een repetitieavond. Even vooraf bellen is handig: 0118-637634.

 

Koor Katanza in Kattendijke zoekt nieuwe leden
Het repertoire van Koor Katanza omvat romantisch, pop, musical, folk en alles wat ertussen zit. Repetities vinden plaats op woensdag van 19.30-21.30 in 't Katshuis in Kattendijke. Wilt u een repetitieavond bezoeken om te luisteren of mee te doen, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Scherzo 
Wie heeft er zin om te komen zingen bij SCHERZO, een “jong” gemengd koor dat elke woensdagmiddag repeteert in de Kwikstaart in Oost Souburg. Het koor zingt a capella en staat onder leiding van Emilia Tabachnik-Li. Koor en dirigente zijn enthousiast bezig een repertoire op te bouwen, want in november treedt SCHERZO voor het eerst op in het Historisch Kerkje van St.Laurens en in december voor de tweede keer in het Historisch Kerkje in Oost Souburg. Het repertoire gaat van Negro Spirituals tot Leonard Cohen, van Franse Chansons tot Russische ballades. Of een piepklein koraaltje van Bach. En na afloop van de repetitie, tijdens de “derde helft” is er tijd voor een drankje, soms zingt het koor dan vrolijk verder en komt de hele Nederlandse liederenschat langs. SCHERZO zoekt nog een aantal sopranen, tenoren en bassen met enige koor-ervaring. Noten kunnen lezen is geen direct vereiste. Hebt u interesse, kom eens langs op woensdagmiddag. Voor nadere informatie: Jan Kooman, tel. 0118-501524. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.koorscherzo.nl

 

Shantykoor zoekt leden en violist(e)
Shantykoor Neptunus van Schouwen-Duiveland is op zoek naar nieuwe leden tussen 40 en 60 jaar om het koor te versterken. Ook is er gebrek aan een violist(e). Repetitieavond op vrijdagavond in dorpshuis 't zuudende te Kerkwerve.
Kom gerust langs om te luisteren.
Voor meer info even mailen of bellen naar Bram van Klink 06-40939053.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuw (jong) mannenkoor
Er wordt momenteel gewerkt aan de oprichting van het Christelijk Jong Mannenkoor Nathan (CJMN). Het staat o.l.v. Flip Markwat. Hiervoor worden mannen tussen de 18 en 35 jaar geocht. Repetities eens in de twee weken op woensdagavond van 20.00-22.00 in de omgeving van Goes. Het repertoire bestaat uit geestelijke liederen. Aanmelden kan via
www.flipmarkwat.nl

 

Mezzosopraan gezocht
Het Bevelands vrouwenensemble Cantando uit Goes is op zoek naar een mezzosopraan.
Als je belangstelling hebt neem dan contact op met het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met de dirigent, Mw. Feytel-Bout, voor een stemtest om te kijken of je kleurklank past binnen het geheel.

 

Binaeh Zuuver 
Het 50+ dameskoor Binaeh Zuuver vraagt dames die de 2de alt partij kunnen zingen ter versterking van deze stemgroep. Het repertoire omvat Engels- en Nederlandstalige evergreens, 2-, 3- en 4-stemmig. Wel wordt van u verwacht dat u alles uit het hoofd zingt en dat u ook deelneemt aan optredens. Uiteraard hoeft u niet alles in een keer uit het hoofd te kunnen. Zie voor informatie ook de rubriek 'licht uit spot aan' op deze website.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

COV Te Deum Laudamus zoekt tenoren/ bassen!
COV Te Deum Laudamus is een Christelijke Oratoriumvereniging, die om de 2 weken op woensdagavond repeteert van 20 tot 22 uur in de Mozeskerk, Noordstraat 4 in Biezelinge. Het koor is op zoek naar versterking van de tenor- en baspartij. Ben je muzikaal, houd je van zingen en ook van deze muziek, neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of kijk op de website: www.tedeumlaudamus.nl

 

Oproep nieuwe leden Confidence
Wie wil meezingen in het koor Confidence (momenteel 25 leden + band) o.l.v. Rene Drogt wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de repetitie op donderdagavond in het gebouw van het Leger des Heils te Goes.
06-15151269
www.confidencegoes.nl

  

Zanggroep Kats zoekt leden
"Mag het licht uit" is een kleine zanggroep uit Kats met een breed repertoire van traditionele liederen en eigentijdse nummers.
Er is plaats voor sopranen en een bas. Repetities in het Nieuw-Zeelandhuis op dinsdag van 20.00-22.00u. 
Info: 0113-601702 of 06-10651588

 

Barbershopkoor zoekt mannen
Mannenkoor The Ganders uit Goes o.l.v. Mieneke Ewald heeft plaats voor enthousiaste mannen.
Repetities op donderdagavond van 19.30 - 22.00 in Goes.
www.gagglinggandersgang.nl

 

Tenoren, meld u aan!
Zangvereniging Terra Sancta uit Lamswaarde zoekt een paar graag zingende enthousiaste mannen om de tenoren te versterken. Terra Sancta is eeen gemengd koor klassieke muziek en heeft 50 leden. Repetities: iedere dinsdag vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur in de Luifel op Lamswaarde. Mocht u interesse hebben om eens een repetite bij te wonen, ga eens langs en proef de goede sfeer en gezelligheid! Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heren gezocht!
Gemengd koor Happy Voices uit 's-Gravenpolder mag een trouw groepje mannen tot haar leden rekenen. Toch zouden zij graag nog een aantal collegazangers verwelkomen! Mannen die graag over het christelijk geloof willen zingen en op zoek zijn naar een muzikale hobby. Zangervaring is niet verplicht. Weet je niet welke partij bij jouw stem past, dan wordt een gratis stemtest aangeboden. Repetities eens in de twee weken. Het instuderen van de partijen gebeurt in aparte groepen en na de pauze wordt er met het hele koor gezamenlijk gezongen. Ben je enthousiast? Kom dan een keer vrijblijvend luisteren en sfeer proeven of neem contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


'Singing for you' zoekt versterking

'Singing for you' is een gemengd Bevelands koor dat veelsoortige muziek brengt, licht klassiek, musical, canons, volksliedjes etc. Zij treden meestal op in verzorgingshuizen. Bij alle stemsoorten zoekt het koor versterking, maar vooral bij de tenoren en bassen. Voor meer informatie of aanmelden: 0113-342106 of 0113-220166


Leden gevraagd

Het Willebrord Ensemble te Zoutelande is op zoek naar tenoren. 
Repetities op woensdagavond van 19.45 - 22.00 uur.
Heeft u belangstelling, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl