Gezocht: toetsenist bij jongerenkoor en – combo Nova Melodica
Jongerenkoor en – combo Nova Melodica, een enthousiast en swingend koor met begeleidend combo uit Kapelle is op zoek naar iemand die piano en/of synthesizer kan spelen en die het leuk vindt om samen met de andere comboleden ons enthousiaste koor te begeleiden. We repeteren iedere donderdag van 19.45 – 21.45 uur in de Mozeskerk, Noordstraat 4 te Kapelle. Kom gerust eens een keer vrijblijvend kijken. Voor vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.novamelodica.nl
www.facebook.com/novamelodica

 

Shantykoor zoekt instrumentalist
Shantykoor Het Veerse Scheepstuig zoekt met spoed een ACCORDEONIST.
Het koor oefent op de woensdagavond in Veere.
Inlichtingen en aanmelding bij de secretaris; tel. 0118 583215, of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Confidence Goes zoekt geluidstechnicus
Praise en Worship koor Confidence uit Goes is op zoek naar een enthousiast persoon die ons wil helpen met het geluid! Ben jij iemand die graag met techniek werkt en die het leuk en uitdagend vindt om onze optredens te verbeteren d.m.v. uitstekend geluid? Dan zouden we graag met je willen kijken of we elkaar kunnen helpen.
Het streven is om maandelijks een optreden te verzorgen waarbij het creëren van een mooi geluid dan door jou wordt verzorgd. In het begin is het makkelijk als je een keer komt oefenen met onze eigen geluidsapparatuur op onze repetitie, welke op de donderdag van 20:00 - 21:30 uur is in Goes.
Voor meer informatie: bel 06-10209185 of kijk eens op onze site www.confidencegoes.nl

 

Rechter menu

Bezoekers

Today38
Yesterday35
This week73
This month633
Total222841

16 oktober 2018

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl