Dirigent gezocht

 

Vacature dirigent(e) Shantykoor Neptunus
Shantykoor Neptunus is een vereniging die al ruim 17 jaar bestaat. Het koor zoekt een dirigent(e) met ambitie om de kwaliteit van het koor te behouden en liefst te verbeteren. Het is een koor van 32 leden met een grote voorkeur voor de traditionele Engelstalige Shanty. Het repertoire bestaat voornamelijk uit meerstemmige zang in diverse talen. De vaste repetitieavond is vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur.
Verder wordt ter uitbreiding van het orkest een accordeonist(e) en violist(e) gezocht. Deze functies zijn onbezoldigd.
Geïnteresseerd in deze vacatures? Neem dan contact op met Peter Wehrmeijer via onderstaande contactgegevens:
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 0111-482006
www.shantykoor-neptunus.nl

 

Dirigent voor COV Goes!
De Christelijke Oratorium Verenging Goes zoekt een dirigent. Gedacht wordt aan een kandidaat met afgeronde Master Studie Koordirectie en ervaring in het uitvoeren van werken voor koor en orkest. Graag met uitstekende didactische en pedagogische kwaliteiten en kennis van vocaaltechniek. Repetities wekelijks op de maandavond in de Vredeskerk te Goes. Zie voor meer informatie www. covgoes.nl
Beloning volgens richtlijnen van de KCZB. Graag reactie met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Dirigent gezocht (spoed)!
Tot de klederdrachtenvereniging 'Mooi Zeeland'behoort ook een koor met een 25-tal zangers die wekelijks op donderdagavond (evt. bespreekbaar) repeteren in 'De Buffer' te Hoedekenskerke van 19.30-21.30 uur. Het repertoire bestaat uit leuke luisterliedjes, vaderlandse liederen, licht klassiek, geestelijke muziek en een kerstrepertoire. De stemverdeling van sopranen, alten, tenoren en bassen is prima.
De repetities verlopen in een ontspannen en gezellige sfeer. Al is de klederdracht hoofdzaak van de vereniging, toch is het streven ook een zo goed mogelijk zangprodukt neer te zetten. De optredens (6-8) keer per jaar worden dikwijls afgewisseld met een kleine
klederdrachtshow.
Wegens het plotseling overlijden van onze dirigent is het bestuur op zoek naar een nieuwe dirigent m/v die ook nieuwe muziek kan instuderen. Bij optredens is een pianiste beschikbaar. (Het koor beschikt over een goede elektrische piano en nieuwe geluidsapparatuur).
Het bestuur van 'Mooi Zeeland' kan een nieuwe dirigent een redelijke vergoeding aanbieden.
www.klederdracht.nl

 

Theatermuziekgezelschap Zoma zoekt dirigent(e)
Zoma is een enthousiast theatermuziekgezelschap (vroeger operette) met ongeveer 30 leden. Zij treden om het jaar op in het Ledeltheater in Oostburg. Het laatste optreden was in april 2015 met de succesvolle show Caramba.Lijkt het je leuk om dirigent(e)/ koorrepetitor van de Zoma te worden, neem dan gerust contact op, om vrijblijvend een gesprek te hebben met het bestuur van Zoma. Wekelijkse repetitieavond is op maandag in het Ledeltheater. Een paar maanden voor een optreden wordt dit vaker. Er valt met deze avond te schuiven.
Meer informatie is te vinden op de website:
www.zoma-oostburg.nl
facebookpagina: https://www.facebook.com/ZomaSwingFanpage

 

 

 

Rechter menu

Bezoekers

Today38
Yesterday35
This week73
This month633
Total222841

16 oktober 2018

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl