Dirigent gezocht

 

Vacature voor dirigent (m/v)
Gemengd koor ‘Soli Deo Gloria’ uit Oostkapelle is op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij zijn een enthousiast koor van ongeveer 35 mensen in de leeftijd van 20 tot 80 jaar. Ons grote doel is om met onze zang en muziek God te loven en te prijzen. Ben jij iemand die ook echt niet zonder muziek kan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent die ons tijdens onze uitvoeringen en repetities wil dirigeren. Houdt jij wel van uitdaging, maar ook van gezelligheid, dan zien we uit naar je reactie. Ben je geïnteresseerd of heb je nog verdere vragen neem dan contact op met:
Rosalie de Visser, Tel: 06-25150183, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dirigent(e) cantorij
De cantorij van de Sint Jacobskerk in Vlissingen zoekt wegens ziekte van de huidige dirigente, waardoor ze helaas moet stoppen, een nieuwe dirigent(e)! Repetitie op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 uur. De cantorij bestaat uit ruim 20 leden, allemaal zeer enthousiaste zangers en zangeressen. Graag met spoed reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vacature dirigent(e) Shantykoor Neptunus
Shantykoor Neptunus is een vereniging die al ruim 17 jaar bestaat. Het koor zoekt een dirigent(e) met ambitie om de kwaliteit van het koor te behouden en liefst te verbeteren. Het is een koor van 32 leden met een grote voorkeur voor de traditionele Engelstalige Shanty. Het repertoire bestaat voornamelijk uit meerstemmige zang in diverse talen. De vaste repetitieavond is vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur.
Verder wordt ter uitbreiding van het orkest een accordeonist(e) en violist(e) gezocht. Deze functies zijn onbezoldigd.
Geïnteresseerd in deze vacatures? Neem dan contact op met Peter Wehrmeijer via onderstaande contactgegevens:
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 0111-482006
www.shantykoor-neptunus.nl

  

Dirigent gezocht (spoed)!
Tot de klederdrachtenvereniging 'Mooi Zeeland'behoort ook een koor met een 25-tal zangers die wekelijks op donderdagavond (evt. bespreekbaar) repeteren in 'De Buffer' te Hoedekenskerke van 19.30-21.30 uur. Het repertoire bestaat uit leuke luisterliedjes, vaderlandse liederen, licht klassiek, geestelijke muziek en een kerstrepertoire. De stemverdeling van sopranen, alten, tenoren en bassen is prima.
De repetities verlopen in een ontspannen en gezellige sfeer. Al is de klederdracht hoofdzaak van de vereniging, toch is het streven ook een zo goed mogelijk zangprodukt neer te zetten. De optredens (6-8) keer per jaar worden dikwijls afgewisseld met een kleine
klederdrachtshow.
Wegens het plotseling overlijden van onze dirigent is het bestuur op zoek naar een nieuwe dirigent m/v die ook nieuwe muziek kan instuderen. Bij optredens is een pianiste beschikbaar. (Het koor beschikt over een goede elektrische piano en nieuwe geluidsapparatuur).
Het bestuur van 'Mooi Zeeland' kan een nieuwe dirigent een redelijke vergoeding aanbieden.
www.klederdracht.nl

 

Theatermuziekgezelschap Zoma zoekt dirigent(e)
Zoma is een enthousiast theatermuziekgezelschap (vroeger operette) met ongeveer 30 leden. Zij treden om het jaar op in het Ledeltheater in Oostburg. Het laatste optreden was in april 2015 met de succesvolle show Caramba.Lijkt het je leuk om dirigent(e)/ koorrepetitor van de Zoma te worden, neem dan gerust contact op, om vrijblijvend een gesprek te hebben met het bestuur van Zoma. Wekelijkse repetitieavond is op maandag in het Ledeltheater. Een paar maanden voor een optreden wordt dit vaker. Er valt met deze avond te schuiven.
Meer informatie is te vinden op de website:
www.zoma-oostburg.nl
facebookpagina: https://www.facebook.com/ZomaSwingFanpage

 

 

 

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl