Dirigent gezocht

 

Cantor gezocht
De wijkgemeente Nieuwe Kerkgemeente Middelburg zoekt een cantor voor de cantorij Hemelsbreed. Zij / hij:
- is bij voorkeur in bezit van bevoegdheidsverklaring III of vergelijkbare bekwaamheid
- heeft affiniteit met liturgie
- werkt graag samen met voorganger en organist
- werkt enthousiast met de cantorij aan de ontwikkeling van het repertoire
- heeft een inspirerende en stimulerende aanpak.
De cantorij verleent plm. 10 keer per jaar medewerking aan de erediensten in de Nieuwe Kerk, de Hoeksteen en de Hofpleinkerk. De cantorij wil onder meer een ondersteunende rol vervullen voor de gemeentezang.
Repetities: eenmaal per week op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Honorering volgens Generale Regeling Kerkmusici van de PKN.
Inlichtingen: Cocky Klaver, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0118-633106 of Martin Haverkamp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0118-594405
Sollicitaties vóór 22 februari 2018 richten aan: Scriba Nieuwe Kerkgemeente Janneke Goudswaard, Jazzroute 56, 4337 XC Middelburg of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sing@Sea zoekt een dirigent
Vocalgroup Sing@Sea is per direct op zoek naar een dirigent/koorleider. Het koor bestaat uit 78 leden afkomstig van heel Walcheren met een evenwichtige bezetting van sopranen (28), alten (27), tenoren (13) en bassen(10). Sing@Sea repeteert iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Sporthal /Gemeenschapszaal de “Halve Maan” te Oostkapelle. Het repertoire is zeer divers, van populair, tot licht klassiek. Er worden regelmatig concerten gegeven op Walcheren, maar ook wel buiten de provincie. Het koor heeft een vaste pianiste die ook bij iedere repetitie aanwezig is. 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV voor 16 februari a.s. op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een gesprek en een proefdirectie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Website van Sing@Sea is: http://www.singatsea.nl
Als je vragen hebt over de vacature kunt je contact opnemen met Dorien Maas-Stevens (voorzitter), Telefoon 06 – 40318886 of 0118-583290

 

Ons Boeregoed zoekt dirigent(e)
Het gemengd koor van "Ons Boeregoed" bestaat uit zo'n 30 personen, en zingt zowel lichte (volks-)muziek als christelijke liederen (kerkdiensten). De leeftijd van het koor is 50+, er wordt opgetreden in zorg/bejaardencentra, op braderieën, maar ook kerkdiensten worden bijgewoond (op zondag). Jaarlijks zijn er zo'n 15 tot 20 optredens, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van dirigent(e) en/of koorleden. De nieuwe dirigent(e) zou per 1-1-2018 kunnen starten, de huidige repetitie-avond is op maandagavond in het clubgebouw te Kruiningen. Uiteraard gaat e.e.a. in overleg met het bestuur.
www.ons-boeregoed.nl

  

Dirigent voor Harpe Davids
Gemengd Zangkoor Harpe Davids uit Colijnsplaat (Noord Beveland) is op zoek naar een nieuwe dirigent(e) per 1 januari 2018.
Het koor bestaat uit 40 leden die iedere dinsdag (19.30-21.30) enthousiast oefenen in zaal “Onder de Toren” in Wissenkerke (niet in de zomermaanden). Het repertoire bestaat uit missen, oratoria, traditionele en eigentijdse kerkmuziek en negro-spirituals.
Jaarlijks wordt een aantal keer opgetreden in kerken en op andere podia, zoals bij Middelburg VOLkoren.
De repetitie zou in overleg eventueel op een andere dag kunnen plaatsvinden.
Inlichtingen en reactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Dirigent gezocht (spoed)!
Tot de klederdrachtenvereniging 'Mooi Zeeland'behoort ook een koor met een 25-tal zangers die wekelijks op donderdagavond (evt. bespreekbaar) repeteren in 'De Buffer' te Hoedekenskerke van 19.30-21.30 uur. Het repertoire bestaat uit leuke luisterliedjes, vaderlandse liederen, licht klassiek, geestelijke muziek en een kerstrepertoire. De stemverdeling van sopranen, alten, tenoren en bassen is prima.
De repetities verlopen in een ontspannen en gezellige sfeer. Al is de klederdracht hoofdzaak van de vereniging, toch is het streven ook een zo goed mogelijk zangprodukt neer te zetten. De optredens (6-8) keer per jaar worden dikwijls afgewisseld met een kleine
klederdrachtshow.
Wegens het plotseling overlijden van onze dirigent is het bestuur op zoek naar een nieuwe dirigent m/v die ook nieuwe muziek kan instuderen. Bij optredens is een pianiste beschikbaar. (Het koor beschikt over een goede elektrische piano en nieuwe geluidsapparatuur).
Het bestuur van 'Mooi Zeeland' kan een nieuwe dirigent een redelijke vergoeding aanbieden.
www.klederdracht.nl

 

Dirigent voor Vocal Group
Vocal Group Keychange is een 4 stemmig a-capella dameskoor uit Goes, dat barbershop en close harmony zingt. Doel is in een ontspannen sfeer plezier beleven aan het zingen, met een serieuze inzet, om samen tot een mooi resultaat te komen!
Het koor zoekt een dirigent:
* Een dirigent in opleiding, een ervaren dirigent, een muzikale amateur met dirigeercapaciteiten, of een assistent dirigent 
* een dirigent die enthousiast is, inspireert, uitdaagt, open staat voor het muziekgenre en over voldoende muzikale kennis beschikt om dit barbershopkoor te leiden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Theatermuziekgezelschap Zoma zoekt dirigent(e)
Zoma is een enthousiast theatermuziekgezelschap (vroeger operette) met ongeveer 30 leden. Zij treden om het jaar op in het Ledeltheater in Oostburg. Het laatste optreden was in april 2015 met de succesvolle show Caramba.Lijkt het je leuk om dirigent(e)/ koorrepetitor van de Zoma te worden, neem dan gerust contact op, om vrijblijvend een gesprek te hebben met het bestuur van Zoma. Wekelijkse repetitieavond is op maandag in het Ledeltheater. Een paar maanden voor een optreden wordt dit vaker. Er valt met deze avond te schuiven.
Meer informatie is te vinden op de website:
www.zoma-oostburg.nl
facebookpagina: https://www.facebook.com/ZomaSwingFanpage

 

 

 

Rechter menu

Bezoekers

Today23
Yesterday30
This week53
This month1140
Total216057

24 april 2018

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl