Concertlocaties

Het aanmelden voor deze databank is mogelijk door uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naam Plaats E-mail / Website
Adriaanskerk Dreischor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
H. Blasiuskerk Heinkenszand www.blasius.nl
Doopsgezinde Kerk Middelburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Grote Kerk  Goes www.grotekerkgoes.nl
Grote Kerk Veere www.grotekerkveere.nl
Hervormde Kerk Burgh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hervormde Kerk Kapelle www.hervormdekerk-kapelle.nl
Hervormde Kerk Noordwelle Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Historische Kerk Oost-Souburg www.historischekerksouburg.nl
Kerk v.d. Protestantse Gemeente 's Heer Abtskerke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koorkerk Middelburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwe Kerk Zierikzee www.nieuwekerkzierikzee.nl
Sint Jacobskerk Vlissingen www.sintjacobskerk.nl
Zeeuwse Concertzaal Middelburg www.zeeuwseconcertzaal.nl

 

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl