Gegevens

* naam: Gospelkoor Sheborim 
* plaats: Middelburg
* dirigent: Jeanne Ovaa
* aantal leden:40
* repetitieavond: Woensdag van 20:00 uur tot 21:45
* genre: Gospel
* datum oprichting 1984
* website: http://vivente.gospelkoor.net

Vragen

1. Wat maakt het koor bijzonder?
2. Hoe vaak treedt het koor op?
3. Wat is het eerstvolgende concert en wat is het programma daarvan?
4. Waarom moet het publiek dit optreden bezoeken?
5. Een onvergetelijke ervaring was....
6. Zijn er nog andere gemeenschappelijke activiteiten?
7. Wat wordt gedaan om nieuwe leden te werven?
8. Aan welk koor geven jullie het stokje door?

Interkerkelijk koor "Sheborim" is een van de koren van de Stichting Vivente en bestaat uit ca. 40 enthousiaste mensen, die met elkaar zingen en musiceren.
De kracht van ons koor ligt bij het samen zingen en genieten van wat wij doen, dit is dan ook zeker een reden om ons te bezoeken en naar ons te komen luisteren en te kijken.
Leuk om te weten is dat onze naam “Sheborim” gebroken klanken betekent. Deze gebroken klanken vormen samen een mooi geheel, die samen het koor klank geven.
Wij verlenen medewerking aan kerkdiensten, verzorgen optredens in verzorgings- en verpleeghuizen. Wekelijks houden wij repetitie op woensdagavond van 20.00 - 21.45 uur in het jeugdgebouw van de Hofpleinkerk in Middelburg. Het koor staat onder leiding van Jeanne Ovaa, die ons al vanaf de oprichting van het koor in 1984 met veel enthousiasme dirigeert en het beste uit ons wil halen.
Het koor heeft een hoop onvergetelijke ervaringen. Sommige zijn wel traditie te noemen. Bijvoorbeeld een ijsje eten bij de IJsvogel in Domburg na de optredens in Domburg. De CD opname en die uitbrengen is natuurlijk ook een hoogte punt. De CD heet: Sheborim ten voeten uit. Als je hier naar luistert hoor je gelijk het enthousiasme van dit koor.

Tuurlijk hebben wij ook nieuwe leden nodig. Iedereen is dan ook van harte welkom om op woensdagavond eens langs te komen. En mee te doen!

Het stokje geven we door aan het koor Good News in Nieuwdorp.

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl