Tienerkoor-schitterendGegevens

* Tienerkoor Schitterend
* Middelburg
* Hanneke Albertini en Peter Schouls
* 16 tieners en 3 muzikanten
* Maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur in De Morgenster.
* Vrolijk en eigentijds, christelijk repertoire
* augustus 2010
* facebookpagina:

www.facebook.com/tienerkoor.schitterend?fref=ts

Vragen

1. Wat maakt het koor bijzonder?
Tienerkoor Schitterend is een koor voor tieners van 9 tot 15 jaar oud. Een boeiende leeftijdscategorie om mee te werken. Heel bijzonder om te zien hoe ze ervan genieten om te zingen en op te treden. Veel tieners durven zelfs solo te zingen. Stoer!

2. Hoe vaak treedt het koor op?
Zo’n 5 a 6 keer per seizoen (van september tot en met april)

3. Wat is het eerstvolgende concert en wat is het programma daarvan?
Op 23 februari zingt Tienerkoor Schitterend in een jeugddienst in de Protestantse Kerk in Aagtekerke. Deze dienst begint om 19.00 uur. We zingen 6 liederen waaronder in ieder geval “Welkom thuis” en “Ik wil altijd bij je zijn”.

4. Waarom moet het publiek dit optreden bezoeken?
De voorbereidingen voor deze dienst zijn al in november begonnen en het belooft een mooi geheel te worden, waarbij we de teksten van de liedjes zoveel mogelijk bij het verhaal laten aansluiten.

5. Een onvergetelijke ervaring was....
Na drie jaar gezongen te hebben bij Tienerkoor Schitterend zijn er in 2013 veel tieners gestopt. Even leek het er op dat ons koortje ophield te bestaan, maar wat een verrassing was het dat er na de zomervakantie 11 nieuwe leden kwamen opdagen! Met deze nieuwe lichting tieners proberen we nu ons koortje weer op te bouwen. Je begrijpt dat met deze groep tieners ieder optreden een onvergetelijke ervaring is! 6. Zijn er nog andere gemeenschappelijke activiteiten? Aan het einde van het seizoen doen we altijd iets leuks met de tieners. Zo hebben we een keer een mime-workshop gehad, zijn we wezen bowlen en hebben we een keer een leuk filmpje opgenomen.

7. Wat wordt gedaan om nieuwe leden te werven?
Aan het begin van het seizoen zoeken we altijd de publiciteit zodat de mensen weten dat we weer gaan beginnen. Verder moeten we het hebben van onze optredens en worden er nogal eens vriendjes of vriendinnetjes meegenomen. We worden regelmatig gevraagd om aan diensten mee te werken en dat helpt natuurlijk ook!

8. Aan welk koor geven jullie het stokje door?
Aan popkoor Seaside rendez-vous o.l.v. (onze vroegere buurman) Frank de Vreeze

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl