Glorify-60Gegevens
 
* naam: Gospelkoor Glorify
* plaats: Middelburg
* dirigent: Gunita Kronberga
* aantal leden: 57 zingende leden + 8-koppige Glorifyband
* repetitieavond: Dinsdagavond van 20.00-22.00
* genre: Gospel
* datum oprichting: Maart 1993
* website: www.gospelkoorglorify.nl
 
Vragen
 
Wat maakt het koor bijzonder?

Glorify is een gospelkoor, wat inhoudt dat we met elkaar een duidelijke boodschap neer willen zetten; we geloven in God, onze Schepper en Redder en zingen over zijn liefde en trouw. We doen dat met heel veel passie en enthousiasme!
 

Hoe vaak treedt het koor op?

Dat is afhankelijk van de aanvragen. In 2012 hadden we 11 optredens. Zo treden we op tijdens bijzondere diensten, (denk aan welkomdienst, dienst voor mensen met een verstandelijke beperking, jongerendienst, Engelse dienst…) Ook doen we graag mee met ‘Middelburg Volkoren’ en verzorgen we avondvullende concerten, bijv. ‘Kerstpraise met Glorify’.Wat is het eerstvolgende concert en wat is het programma daarvan?

Het eerstvolgende concert is een avondvullend concert op zaterdag 23 november in de Gasthuiskerk in Middelburg. Het programma hiervan is nog een verrassing maar het wordt ongetwijfeld een bijzondere avond voor jong, middel en oud!Waarom moet het publiek dit optreden bezoeken?

Glorify heeft een mooie boodschap! Kom gewoon kijken en laat je verrassen….Een onvergetelijke ervaring was....

De concerten in juni 2013 ter ere van het 20-jarig jubileum, mèt zandkunstenaar Gert van der Vijver en CD/DVD opname. Ook het zingen voor de koninklijke familie tijdens Koninginnedag in Middelburg (2010) was een super ervaring!Zijn er nog andere gemeenschappelijke activiteiten?

We zijn in 2009 een weekend naar Parijs geweest, wat een hele bijzondere ervaring was.
Om de kas te spekken i.v.m. de lustrumconcerten is er een Oranjefair gehouden, het is leuk om te zien hoe de verschillende talenten van koorleden dan zorgen voor een goedlopend ‘bedrijf…’Wat wordt gedaan om nieuwe leden te werven?

In september is er een open koorrepetitie gehouden wat 8 nieuwe leden opleverde. Via Facebook bereiken we veel mensen, en verder proberen we natuurlijk door ons enthousiasme tijdens optredens mensen warm te maken om bij ons koor te komen zingen.Aan welk koor geven jullie het stokje door?

Wij geven graag het stokje door aan tienerkoor “Schitterend” uit Middelburg

 


Koorplein Zeeland is ook te vinden op Facebook
Stichting Koorplein Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de diensten, producten of andere aangeboden zaken op deze website

provincie-zeeland_kl